Timepris

Prisen for en elektriker indenfor normal arbejdstid er 450 kr. pr. time excl. moms. Der vil blive faktureret for minimum én arbejdstime, og herefter pr. påbegyndt halve time.

Denne pris er inklusiv det mest gængse værktøj, bil samt test og kontrolmålinger, som laves i forbindelse med arbejdet. Det betyder at du aldrig kommer til at finde en linie med kørselsgebyrer, servicevogngebyrer eller energiafgift på en regning fra os. Vi mener, at det gør det mere overskueligt for dig som kunde, at gennemskue prisen og regningen.

Hvis vi får en speciel opgave ind som eksempelvis kræver at der skal lejes en lift eller et specielt stykke værktøj, skal dette selvfølgelig betales af dig som kunde. Vi vil dog altid informere dig i sådan en situation.

Overtid

Hos Bech El-Teknik vil vi gøre alt for at gøre vores kunder tilfredse. Derfor har vi valgt at udvide vores normale arbejdstid lidt. Det gør at vi kan lave opgaverne hurtigere færdige ude ved kunderne, uden der skal betales en høj overtids-takst.

Vores normale arbejdstid er:
Mandag til Fredag: 07:00 – 18:00
Lørdag: 07:00 – 13:00

Hvis der er behov for arbejde udenfor vores normale arbejdstid vil timeprisen stige til 775 kr. pr. time excl moms. Vi vil selvfølgelig altid informere dig inden vi begynder at taksere for overtid.