Arbejdsopgaver i erhvervsejendomme

Er du erhversdrivende og mangler en elektriker til at udføre el opgaver for din virksomhed behøver du ikke lede længere. Vi står altid klar til at servicere dig og din virksomhed, hvad enten der er tale om mindre opgaver som etablering af arbejdsstationer i kontor-områder eller ny belysning til dit butiks-vindue.

Energioptimering

Prisen på strøm bliver ved med at stige og det kan især mærkes hvis man har et højt el forbrug. En af de ting, som kan koste tungt på el-regningen på en arbejdsplads er belysning. Det er ikke unormalt at nogle lamper og belysningsanlæg står tændt over 9 timer hver evig eneste dag på arbejdspladser rundt omkring. Derfor kan det give en stor besparelse, både for i direkte kroner og øre, men også for miljøet, hvis tager et kig på om man kan udskifte nogle ældre armaturer til nyt LED-belysning.
En anden måde man kan spare på lyset er, at få installeret en bevægelses eller lys-sensor, sådan at lyset kun er tændt hvis der er brug for det. Så undgår man også at lyset står og brænder hele natten fordi nogle har glemt at slukke for det.

Midlertidig strøm

Skal du holde et større udendørs arrangement, og kunne du godt tænke dig at have adgang til diverse strømudtag? Så kan vi hjælpe dig. Hvad enten det skal foregå tæt på dine egne bygninger, på et torv nede i byen eller helt ude i en skov så vil vi finde den rigtige løsning til dig. Vi har blandt andet mulighed for at trække kabler fra din egen installation eller fra kabelskabe rundt omkring i byen. Her kan vi “leje” strøm fra det lokale forsyningsselskab. Hvis der ikke er noget sted at trække strøm fra, kan vi sætte en generator op, som kan forsyne en midlertidig installation.

Udvendig lys

Udvendig lys har utrolig mange fordele for en virksomhed. Lys om natten kan bl.a. være med til at nedsætte chancen for indbrud kraftigt. Derudover er det bogstaveligt talt også med til at sætte ændre på hvordan man ser din forretning udefra. Flotte udendørs armaturer og behageligt lys kan give utroligt meget værdi til en bygning.
Vi har stor erfaring med opsætning af mange forskellige typer udvendig lys, bl.a. spots på parkeringspladser, lys til at oplyse skilte samt lys ved indgangspartier.